En klassresa till Liseberg innehåller precis allt det där som man kan begära av en klassresa. Här snackar vi grymma åkattraktioner i stil med Flume Ride och Kållerado och en hel massa gammal kultur samt givetvis mysiga caféer och små restauranger. Det är inga som helst problem att kunna hålla igång en hel dag på Liseberg när man är där på klassresa. Här finns det som sagt var hur mycket som helst att se, göra och uppleva. Den nya attraktionen AtmosFear är bara ett exempel på vad som kan ta andan ur er allihop. Vem av er blir först upp i denna gastkramande åkupplevelse?

Klassresa till Liseberg
En klassresa till Göteborg kan nog aldrig bli fullständig utan att ni har avlagt ett besök på Liseberg. Detta anrika nöjesfält är inte bara störst i Sverige utan vi snackar faktiskt om det allra största nöjesfältet i hela Norden. Dessutom kan Liseberg trona på det faktum att det är Göteborgs och hela västkustens allra största turistattraktion, utan någon som helst konkurrens. Vill ni vara med om en riktigt häftig klassresa så ska ni absolut bege er till Liseberg.

Quick Pass
Tack vare att det är så pass enormt populärt som det faktiskt är att besöka Liseberg så kan det ganska ofta uppstå långa köer till de allra mest populära åkattraktionerna. För att komma runt detta för parkens besökare ofta ganska tidsödande och enerverande problem så har ledningen för Liseberg sedan några år tillbaka tagit fram det som man kallar för Quick Pass. Denna lilla uppfinning innebär att besökaren kan förboka en tid för att slippa stå i kö till de fem allra populäraste åkattraktionerna Balder, Kanonen, Flume Ride, Kållerado och Lisebergbanan. För att man ska kunna boka ett Quick Pass så krävs det att man köper sitt åkpass via Lisebergs officiella hemsida senast dagen före besöket där. Man kan dock maximalt boka en tid per attraktion och dag. Under 2013 fyller Liseberg 90 år och detta firar man genom att slå på stort och lansera hela sju nya och grymma åkattraktioner. Men man har ännu fler överraskningar på lut så vi kan bara upprepa det igen: En klassresa till Liseberg innehåller precis allt det där som man kan begära av en klassresa.

Kategorier: Klassresa