Tjäna pengar till klassresan

För att över huvudtaget kunna komma iväg på den där klassresan som ni går omkring och drömmer om och längtar till så måste ni bestämma er för hur ni ska kunna skrapa ihop de kontanta medel som ni behöver för att kunna finansiera er klassresa. Det finns bevisligen hur många sätt som helst som fungerar jättebra när det handlar om att sälja till en klassresa och vi ska här och nu ge er några tips på hur just ni kan gå tillväga för att få ihop de pengar som ni behöver för att kunna komma iväg på er så hett efterlängtade klassresa. Häng med nu så ska ni få veta mer.

Ordna loppis 

Vartenda hushåll i vårt land är precis proppfullt med gamla grejer som bara ligger och skräpar till ingen nytta. Men vad många av oss inte vet är att detta ”skräp” faktiskt går att sälja. Tänk att det som en person kanske inte har särskilt stor nytta av kan vara värt nästan hur mycket som helst för en annan. Alla har vi väl sett Antikrundan på TV, som är ett program där människor får sina gamla prylar bedömda av experter och det visar sig att de prylar de har med sig till programmet är värda jättemycket. Ett bra tips för att tjäna pengar till en klassresa är att ni går runt till era grannar och släktingar och frågar om de har några prylar som de vill bli av med. Kolla även hemma hos er själva i garderober, garage, vindsförråd och källare efter saker som kan säljas. Sedan ordnar ni i klassen en loppis där ni säljer prylarna som ni har samlat ihop.

Arrangera disco

Ett mycket bra och trevligt sätt att snabbt och enkelt tjäna pengar till en klassresa är att ställa till med ett disco på er skola. Det är dessutom en grej som många av era skolkamrater kommer att uppskatta väldigt mycket. Ni tar givetvis en entréavgift i dörren och ser till att sälja läsk, chips, godis och korv med bröd till alla som kommer till discot. Anordna gärna tävlingar, inför Halloween så kanske en spöktipsrunda kan vara något för dom som inte är mörkrädda, ta en avgift och det tre bästa får priser, så har ni ytterligare en inkomstkälla. Ett lotteri under kvällen kanske också kommer att öka intäkterna ytterligare.

Sälj Delikatesskungens produkter

Ett bra sätt att tjäna pengar till klassresan är att sälja Delikatesskungens produkter. Delikatesskungen är expert på att hjälpa skolklasser att tjäna pengar till klassresa och annat skoj som man har planerat inför i klassen. Faktum är att Delikatesskungen sedan starten 1992 har hjälpt 20.000 skolklasser och föreningar att nå sina drömmars mål och det har givit över 100 miljoner till skol- och föreningslivet. Ta kontakt med Delikatesskungen och prata klassresa så kommer ni att få veta mer om hur just ni kan sälja salami och snabbt och enkelt tjäna de pengar som ni behöver för er klassresa.