Det här är Sälja klassresa, det vill säga bloggen för alla skolklasser och andra grupper som vill tjäna pengar och komma iväg på en spännande klassresa. Här på bloggen Sälja klassresa delar vi nämligen med oss av goda tips och smarta idéer om precis allt som har med klassresa att göra. På Sälja klassresa så snackar vi nämligen om tips på olika resmål och vad ni kan tänkas göra, se och uppleva där. Dessutom så brukar vi även dela med oss av tips på olika sätt som ni kan använda er av för att kunna tjäna pengar till klassresa. Det kan vara precis allt från att ordna ett skoldisco till att sälja salami. Börja med att bestämma er för hur mycket pengar ni behöver tjäna till er klassresa och fortsätt sedan med att jobba vidare mot det hägrande målet, er klassresa. Plötsligt händer det, som det brukar sägas i en viss reklamfilm på TV. Använd gärna Sälja klassresa som ert eminenta verktyg för att kunna tjäna pengar till klassresa.
SkyView
Stockholm
Har ni tänkt åka till Stockholm på er klassresa? Stockholm är nämligen så gott som alltid ett mycket säkert kort att satsa på när det handlar om att komma iväg på klassresa. Vår kungliga huvudstad har hur mycket som helst att erbjuda en klass som ger sig iväg dit på en klassresa. Museer, Gröna Lund, Skansen, shopping i absolut världsklass och andra attraktioner gör Stockholm till en riktig vinnare när det handlar om resmål. Dessutom så kan ni välja mellan alla möjliga varianter vad gäller ert boende under er vistelse i vår vackra huvudstad.

Skyview
SkyView är namnet på en av de allra senaste och dessutom värsta attraktionerna i Stockholm. SkyView är attraktionen som tar er hela vägen upp längs utsidan av Ericsson Globe. Från toppen, 130 meter över havet, har ni en helt fantastisk utsikt över hela Stockholm. Attraktionen SkyView består av två specialdesignade glasgondoler som har plats för 16 personer vardera. Biljetter till Skyview köper ni på plats i Globens servicecenter. Hela upplevelsen tar cirka 30 minuter. Ett hett tips är att ni inte glömmer att ta med er kameran.